sobota 3. ledna 2015

Zimní liga 2015 - úvodní informace

Zdravím všechny hráče!

Od nového roku bych rád dal našemu čtvrtečnímu hraní novou formu.Účelem je, aby se stabilizoval počet hrajících v ligový den a dále podpořilo hraní WH40K:Conquest. Jak ale bude liga vypadat?

Liga bude trvat 10 týdnů. Zápisné do ligy bude 50,- a za tuto cenu samozřejmě i něco dostanete, krom servisu i promo karty a jiné zajímavosti z turnajových kitů či i odjinud, jak se vyskytne příležitost.
Jak to ale bude vypadat? Je to velice jednoduché. Každý čtvrtek si budete moci v rámci ligy zahrát až 3 hry s nějakým dalším účastníkem a tyto hry se budou počítat do průběžného pořadí. Navíc si můžete započítat ještě jednu hru sehranou mimo čtvrtek. Tedy za týden až 4 hry. Za vítězství budete dostávat body do průběžného pořadí.
Třešničkou na závěr je příběh Ragnara. Jeho počátek je na konci tohoto článku a jak se bude dál vyvíjet bude záležet na tom, jaké frakce budou po každém týdnu nejúspěšnější.

Shrnutí:
Trvání: Čtvrtek 8.1.2015 - 12.3.2015
Možnost her: 3 hry každý čtvrtek +1 hra každý týden (max v rámci ligy tedy 10 x (3+1) = 40 her
Zápisné: 50,-
Ceny: Promo karty a jiné součásti kitů + možnost podílet se na Ragnarových zážitcích :)


RAGNARŮV LOV
Dlouhá cesta do sektoru Traxis se již blížila ke konci. Upřímně nenáviděl cestování warpem, nesnášel, když neměl věci ve své moci a nikdy se necítil tak bezmocný jako právě při cestování neprostorem.
Jeho kořist byla ale objevena právě v sektoru Traxis a tak tam zamířil a s ním celá jeho vlčí rota.Již jednou mu Zarathur proklouznul mezi prsty, ale Ragnar není ten, kdo zapomíná. Jakmile se k němu informace o čaroději donesly, ihned se vydal na cestu. A sám sobě přísahal, že tentokrát mu již neunikne a nikdo a nic nebude stát jeho pomstě v cestě.

Žádné komentáře:

Okomentovat